Кляпи на місяць без причини, підпису того хто дав, без пояснення , ігнорування в чаті та на форумі, погрози сенаторів... Що далі ? Імператор, поверни мою тему на форум про політику, надай відповідь на неї та на інші, припини страусіну поведінку!
Hellish [37]- 02.08.2020 в 10:0651лучший ответ
Так это же деструктивно. По поводу камней, согласен тема актуальная, а все остальное зачем? Кому эти действия пойдут на пользу с кланами и их значками? С кляпом ситуации не знаю, но кляп ты уже отсидел, даже если тебе скажут кто и почему что изменится ?)
Hellish [37]- 02.08.2020 в 10:0651
Так это же деструктивно. По поводу камней, согласен тема актуальная, а все остальное зачем? Кому эти действия пойдут на пользу с кланами и их значками? С кляпом ситуации не знаю, но кляп ты уже отсидел, даже если тебе скажут кто и почему что изменится ?)
Soman [36]- 02.08.2020 в 14:1831
На счёт «погрози сенаторів» прошу поподробней. Можно и в телеграф.
На счёт кляпа, из логов:
- 29.06.2020 20:05:34 "Senate" Вставлен кляп на 30 дн., причина: 3.5. Запрещается оскорбление личности.
Elf [40]- 02.08.2020 в 21:0013
Тут написано не разборчиво, рассмотреть поближе?
Hellish то твоя думка, у мене інша, і питав я не тебе. Можна було відповісти хоч щось, або корона давить? Навіть президент відповідає на самі безглузді петиції. P.S. Жити за законами не деструктивно.
Elf [40]- 02.08.2020 в 21:0323
Soman, якщо ви будете вибірково відповідати на те що вам цікаво, то нащо ви такі потрібні ? Відповідайте на те що турбує людей.
Elf [40]- 02.08.2020 в 22:3313
29.06.2020 20:05:34 "Senate" Вставлен кляп на 30 дн., причина: 3.5. Запрещается оскорбление личности. Чи можна дізнатись про всі 3 порушення з датами та часом , кого і як я образив? Скільки кляпів було та якого терміну дії ?
Soman [36]- 03.08.2020 в 21:4731
Elf [39] - вчера в 21:03 2 0 Soman, якщо ви будете вибірково відповідати на те що вам цікаво, то нащо ви такі потрібні ? Відповідайте на те що турбує людей.
Кляпи на місяць без причин - причина: 3.5. Запрещается оскорбление личности., підпису того хто дав - кляпы даются без подписки, информация не доспутна, зная кто кляп дал думаю ситация не изменится, без пояснення - причина: 3.5. Запрещается оскорбление личности , ігнорування в чаті та на форумі - кажись отвечаю на форуме, в чат мне никто не писал, погрози сенаторів... - просил выше... поподробней, можно например в телеграм
Прошу дополнить информацию на счет предложение, иначе тема будет либо закрыта, либо перенесана в другой раздел.
Elf [40]- 03.08.2020 в 23:2113
Ну ппц просто. Я у відгуках конкретно про кляп запитав давно і по пунктах. Тема висить без відповідей Цю статтю я читав місяць у себе в профілі, я питав конкретно кого я образив, скільки разів і скільки було яких кляпів, бо другий мав бути на 24 години, саме останній раз, коли кляп був ні за що, бо всі попередні закінчились я ні з ким не спілкувався!!! Якщо за попереднє порушення- то подвійне покарання . Що складного??? Я не згоден ані з тривалістю кляпа, ані з його причиною !!! Вимагаю докази, або покарання автора останнього кляпу!!! Що значить закриваю тему??? Я писав до Імператора і чекаю на його відповідь про повернення тієї теми.